Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

MUTLULUĞU VE SAĞLIĞA GİDEN YOL: BİTKİLERİ HAYATINIZA KAZANDIRIN

15-10-2021 14:25
MUTLULUĞU VE SAĞLIĞA GİDEN YOL: BİTKİLERİ HAYATINIZA KAZANDIRIN

Mutluluğa ve Sağlığa Giden Yol: Bitkileri Hayatınıza Kazandırın

Bitkisel ürünler, bitkilerin özleri ve aromatik esanslarının bilgisine dayalı bir yaklaşımdır. Bin yıldır kullanılmakta olan bitkisel ürünler, dünyanın her yerinden ataların bilgi birikiminin konusudur: Kleopatra ve Kosmètikon'dan, Manolya'ya adını veren botanikçi Pierre Magnol'a, mür reçinelerinin değerli notaları ve Japonya'da ölümsüzlüğün sembolü olan kamelya çiçekleriyle Şabat kraliçesinin yaşlanma karşıtı özelliği için kullandığı kokusuna kadar nesillerdir insanlar bitkisel ürünleri kullanmaktadır.

Bitkisel ürünlerin destekleyici olarak kullanılması, aromaterapi ve fitoterapi alanındaki araştırmaların doruk noktasını, doğanın sunduğu faydalar ile en son keşifler arasındaki mükemmel dengeyi temsil eder.

Bitkisel ürünlerin gücüne inanın!

Bitki oksijen üretir, besler ve diğer yaşam türlerinin var olmasına izin verir. Aromaterapi ve fitoterapinin annesi olan botanik, bitkiler hakkında kesin bilgi sahibi olarak geçmiş ve gelecekteki çevresel değişiklikleri anlamaya izin verir.

Bu kadim ama çok modern bilim, bitkisel ürünler ve botanik, bize alçakgönüllülüğü öğreten ve bitkisel ürünlere yönlendiren, tutkuya ilham veren bir yaşam bilimidir.

Doğru ve Etkili Desteklerle Daha Sağlıklı Bir Bedene Sahip olun

Doğa bedenimizin sağlığı ve etkinliği için gerekli olan tüm temel gıdaları bize sunmuştur. Ancak günlük hayatımızda beslenme düzenini tam olarak karşılayamadığımız anlarda gıda takviyelerine ne ihtiyaç duyarız. Vücudumuz ihtiyaç duyduğu besinlere sahip olamadığında, gıda eksikliğinin getirdiği sorunlara sebep olabilir.

Bedenimiz için yakıt görevi gören gıda takviyeleri ihtiyacımız olan dengeyi korumamıza yardım eder. Hayat kalitenizi zihinsel ve bedensel olarak olumlu yönde etkileyen gıda takviyesi kullanımı, günlük yaşamınızda ihtiyacınız olan zindeliği destekler. Bedenimizde ihtiyaç duyduğumuz tamamlayıcı işlevleri yerine getirmesine yardımcı olur.

Bitkisel Gıda Takviyeleri

İyi beslenmek için ihtiyacınız olan gıda takviyelerini vücudunuz için gerekli olan tamamlayıcı etkilerinden dolayı tüketmek isteyebiliriz. Sağlığımızı desteklemek için tüketiminde eksiklik yaşadığımız gıdalara ulaşmak için yine botanikten gücünü alan bitkisel temelli içeriklerle oluşturulmuş gıda takviyelerini kullanabiliriz. 

Bitkisel ürünler insan bedeni için pek çok alanda destekleyici olduğundan; gıda takviyelerinin vücut sistemlerimizi doğal olarak düzenleyici güç olarak görüldüğü durumlarda bitkisel kaynaklı gıda takviyeleri kullanmak sağlığımızı destekler. Gıda takviyeleri uzman doktorlara danışılarak kullanılmalıdır.

Hangi Bitkisel İçerikler Daha Çok Tercih Ediliyor?

Bitkisel gıda takviyelerinin en başında gösterilen ginseng bitkisi nesillerdir kullanılmaktadır ve geleneksel Çin tıbbında önemli bir yere sahiptir. Ginseng takviyelerinin; ihtiyaç duyulan zindeliğe ve mevcut beyin işlevinin gelişmesine yardım ettiğine dair kanıtlar yapılan araştırmalarla belirlenmiştir. Kırmızı Kore Ginsengi Ekstresi İçeren Takviye Edici Gıda, takviye edici gıdalar arasında en çok tercih edilenlerdendir.

Sağlıklı hissetmek için hangi bitkisel üründen nasıl yararlanılır?

Bedenimizin etkisi altında kaldığı çevre üzerindeki etkileri azaltmak, bedenimizi ve zihnimizi iyileştirmeyi desteklemek için çeşitli bitkisel yağlar vardır. Bu bitkisel yağları değerlendirerek bedeninizin ihtiyacı olan tüm desteği arttırabilirsiniz.

Vücudun gerekli olan dinginliğe ulaşabilmesini destekleyen; kekik yağı, yorgunlukla savaşmaya ve bağışıklığı güçlendirmeye yardımcı olurken, nane yağı, baş ağrılarını hafifletmeye ve rahatlatmaya destek verir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.