Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

2024 ANNELER GÜNÜ İÇİN 6 HEDİYE ÖNERİSİ

07-05-2024 10:21
2024 ANNELER GÜNÜ İÇİN 6 HEDİYE ÖNERİSİ


2024 Anneler Günü İçin 6 Hediye Önerisi

Anneler Günü'nde annenize özel bir sürpriz yapmanın zamanı geldi. İşte size ilham verecek  harika hediye önerileri!


Her mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü, annemize duyduğumuz sevgiyi ve minneti gösterdiğimiz özel bir gündür. Bunu ifade etmenin en güzel yollarından birisi de annemize sürpriz hediyeler almaktır. Ancak bu kadar çok seçenek içinde anneler gunu hediyesi bulmak zorlayıcı olabilir. Bu nedenle sizler için hediye seçiminizi kolaylaştıracak harika hediye önerilerimizi derledik.


Anneleri Mutlu Edecek En Güzel Anneler Günü Hediyeleri

Annelerimiz her şeyin en doğal ve en temiz içerikleri olanını sever. Her annenin zevkine ve ihtiyacına yönelik doğal ve temiz içerikli doğal yağlar ve bakım ürünleri almak için doğru yerdesiniz. İşte annenize hediye edebileceğiniz doğal içerikleri ürünler.


Gül Yağı

Muhteşem kokusu ile annenizi mutlu edecek zarif ve özel bir hediye olan Gül Yağı, en yüksek frekansa sahip olan yağdır. Tonik özelliğine sahip olan gül yağı, cildin temizlenmesine yardımcıdır. Ayrıca masaj yağı olarak kullanıldığında vücudu rahatlatıp tazeler ve frekans yükseltici etkisi ile daha iyi hissetmeye yardımcı olur. Anneler Günü’nde annenize Gül Yağı hediye ederek ona olan sevginizi en güzel şekilde gösterebilirsiniz.


Ozon Yağı

Doğal yağlar arasında öne çıkan Ozon Yağı, son zamanlarda kullanımı oldukça popüler olan bir üründür. Cilde sağladığı faydalarla bilinen ozon yağı, anneniz için özel bir hediye seçeneği olabilir. Ozon yağı, annenizin cildini doğal bir şekilde besleyerek daha canlı ve parlak görünmesine yardımcı olur. Annenize ozon yağı hediye ederek cilt bakım rutinine doğal bir dokunuş ekleyebilirsiniz. 


Hint Yağı

Saç bakımında sağladığı faydalar ile öne çıkan Hint Yağı, annenize hediye edebileceğiniz doğal bir saç bakım ürünüdür. Annenizin saçlarını besleyerek daha sağlıklı uzamasına, daha canlı ve parlak görünmesine yardımcı olur. Saç için mucizevi bir ürün olan bu doğal yağ, annenizin en sevdiği saç bakım ürünü olacak! 


Limon Yağı

Eğer anneniz canlı ve ferah kokulardan hoşlanıyorsa bu doğal yağı çok sevecek! Limon Yağı ferah kokusuyla canlılık ve zindelik vermeye yardımcıdır. Ayrıca cilde uygulandığında cildin daha canlı ve parlak görünmesine yardımcı olur. 


Lavanta Yağı

Aromaterapi uygulamalarında sıklıkla kullanılan Lavanta Yağı, sakinleştirici ve rahatlatıcı etkileri ile bilinir. Vücudu rahatlatmaya, günü stresini ve yorgunluğunu almaya yardımcıdır. Annenize lavanta yağı hediye ederek, kendisini doğanın rahatlatıcı kucağında hissetmesini sağlayabilirsiniz.


Kaş ve Kirpik Bakım Serumu

İçeriğinde 7 özel yağ ve E Vitamini bulunan Kaş ve Kirpik Bakım Serumu kaş ve kirpikleri dökülmelere karşı besleyerek daha sağlıklı ve güzel görünmesine yardımcı olur. Annelerin çok seveceği, tamamen doğal bu bakım ürünü ile annenizi mutlu etmek çok kolay!


Sizler için annelerin en çok seveceği doğal yağlarımızı paylaştık. Tüm bunların yanında kokusuyla ferahlık veren Nane Yağı, kırışıklık oluşumunu önlemeye yardımcı Üzüm Çekirdeği Yağı, çatlak oluşumunu önlemeye yardımcı Tatlı Badem Yağı, saç dökülmesini önlemeye yardımcı Biberiye Yağı da annelerin severek kullanacağı doğal yağlar arasında. Annenizin ihtiyacına yönelik olarak seçtiğiniz yağlardan bir set oluşturabilir, Anneler Günü’nde annenizi tamamen doğal ve temiz içerikleri hediyelerle mutlu edebilirsiniz. 




Kaynakça:

https://journals.lww.com/ijot/fulltext/2017/09030/_castor_oil____the_culprit_of_acute_hair_felting.6.aspx
https://journals.lww.com/mgar/fulltext/2020/10010/ozonated_oil_in_wound_healing__what_has_already.9.aspx
https://academic.oup.com/bjd/article-abstract/153/6/1096/6636641?login=false

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/pdf/10.1002/ptr.1103?casa_token=qqntxMwMM-oAAAAA:9JJZjTyJuDTNJO1EJblRpWNxQMmTAhkW4QGvze-F3nwEoec_eEfNXFW0fi2lpp51hsejC0JEukzW0w6i https://www.hindawi.com/journals/ecam/2013/681304/ 
https://www.uaiasi.ro/revmvis/index_htm_files/VOLUMUL%203.pdf#page=26

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.